Başkentli Genç Girişimciler Akşener’le Ekonomiyi Konuştu

GGYD’nin Nezih Allıoğlu başkanlığındaki yönetimi, İYİ Parti Lideri Akşener’le bir araya geldi, ülke gündemine ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Akşener ziyarette “Türkiye’nin geleceği için güçlendirilmiş, iyileştirilmiş bir parlementer sisteme ihtiyaç var” dedi.

Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD) Başkanı M. Nezih Allıoğlu ile beraberindeki heyet, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’le parti genel merkezinde bir araya geldi. Genel Başkan Akşener GGYD heyetini ekonomi kurmaylarıyla birlikte ağırlarken, Başkan Allıoğlu derneğin yapısı ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi. GGYD’nin bugün Türkiye’nin en aktif sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu, üye sayılarının 500’e ulaştığını ve ekonomik alanda büyük bir mücadele verdiklerini aktaran Başkan Allıoğlu, şunları söyledi:

“Bizim Bu Alanlarda Bir Savaşımız Var”

“Sadece ekonomide değil, toplumumuzu ilgilendiren her konuda savaşımız var. Hem çalışıp üretiyoruz, hem de kazandıklarımızla şehrimizde ihtiyaç duyulan alanlarda sosyal sorumluluk çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Dernek olarak tüm kurum ve kuruluşlarla güçlü bir işbirliği tesis ederken, siyasi partilerimizle de diyalogu çok önemsiyor, her partiye aynı mesafede duruyoruz. Bugün derneğimiz bünyesinde neredeyse tüm partilerde görev alan, meclis üyesi veya milletvekili seçilen arkadaşlarımız var. Bu da bizim en büyük zenginliğimiz.”  

“Hiçbir Odadan Bu Talep Gelmedi”

İYİ Parti Lideri Meral Akşener de Başkentli genç girişimcilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bugüne kadar iş dünyasını temsil eden STK’lardan hiç görüşme talebi almadığının altını çizen Akşener, “Çevrecilerden, hayvanseverlerden, kadınlarla ilgili çalışma yapan kuruluşlardan görüşme talebi geldi ama örneğin son 6 aydır hiçbir şehrin, hiçbir sanayi veya ticaret odasından bu talep gelmedi. Neden gelmediğini tahmin ediyor ve kararlarına saygı duyuyorum” diye konuştu. 

“Yeni Bir Parlementer Sisteme İhtiyaç Var”

İYİ Parti’nin genel ve yerel seçimlerde elde ettiği sonucu, sıfırdan kurulan bir parti için “büyük başarı” olarak nitelendiren Meral Akşener, son siyasi ve ekonomik gelişmelere ilişkin de değerlendirmelerde bulundu. Ekonomideki gidişatın sokaktaki vatandaşın cebine vurduğunu, gerekli tedbirlerin alınmaması halinde sıkıntının daha da derinleşmesinden endişe ettiklerini kaydeden Akşener, “Türkiye’nin geleceği için, gerilmeden, kutuplaşmadan rahatlaması için güçlendirilmiş, iyileştirilmiş bir parlementer sisteme ihtiyaç var. Bütün diğer sorunlar sonra her şekilde halledilir” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.