Öne Çıkanlar palandöken Hakkari bugünün gündemi cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan terör gündem özeti abd terörist CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin Hadise gündem başlıkları elazığ

BDDK’dan Danışmanlık İzni

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, (BDDK) Bank of China Turkey A.Ş.’ye bankaların Türkiye’ye yerleşik firmalara kullandırılacağı kredilerine ilişkin danışmanlık hizmeti verme izni verdi.

Bank of China Turkey A.Ş.’nin danışmanlık hizmeti izni vermesine ilişkin BDDK kararı Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı. Karar göre, Bank of China Turkey A.Ş. banka ve finansal kuruluşlara Türkiye’de yerleşik firmalara kullandırılacak kredilere yönelik olarak dokümantasyon hazırlama ve bilgilendirme, teminat alma ve izleme, teminatları nakde çevirme ile bunların raporlanmasına yönelik kredi operasyon işlemlerinin sunulması, mevzuat ve uyum, müşteri tanıma, kara paranın aklanması hususlarında destek/danışmanlık hizmeti verebilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.