Öne Çıkanlar Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal yök Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ito bitlis milli savunma bakanlığı ukrayna FLOmum marka yüzü İstanbulun sokak lezzetleri Duadır XL-S Nutrition Miraç Filminin konusu

DEİK Başkanı Olpak: “Ekonomi Yönetimimiz Kararlı Ve Hızlı Adımlar Attı”

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak, "Sayın Bakanımız Ağustos kur atağında ve pandemi sürecinde hızlı ve kararlı adımlarıyla önemli çalışmalar yürüttü ve iş dünyamızın hep yanında oldu. İş dünyası olarak, ülkemize olan inancımız ve güvenimizle üstesinden gelebileceğimize inanıyorum.” dedi. 

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak, piyasadaki hareketlilik ve ekonomi yönetimine yönelik çirkin kampanyalara ilişkin yazılı bir değerlendirmede bulundu.

"İş dünyası olarak, ülkemize olan inancımız ve güvenimizle üstesinden gelebileceğimize inanıyorum"

Olpak değerlendirmesinde; “Ülkemiz, Ağustos 2018'de yaşanan kur atağında Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Ekonomi Yönetimimizin hızlı ve kararlı adımlarıyla önemli ölçüde başa çıkmayı başardı. Koronavirüs pandemisi nedeniyle dünya zor bir süreçten geçiyor. Türkiye, kendi dinamiklerine sahip ve kriz yönetiminde uzman bir ülke. Ülkemiz, Koronavirüs sürecinde de ekonomide açıklanan tedbirlerle başarılı bir mücadele verdi ve proaktif bir yaklaşım sergiledi. Piyasalarda yaşananlara yönelik, birçok parametresi bulunan bu durumla ilgili Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak'ın hedef gösterilmesini kesinlikle doğru bulmuyorum. Sayın Bakanımız Ağustos kur atağında ve pandemi sürecinde hızlı ve kararlı adımlarıyla önemli çalışmalar yürüttü ve iş dünyamızın hep yanında oldu. İş dünyası olarak, ülkemize olan inancımız ve güvenimizle üstesinden gelebileceğimize inanıyorum.” ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.