Öne Çıkanlar Koronavirüs CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak chp niğde milletvekili ömer fethi gürer sıla gündem başlıkları vodafone suriye Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş akbank Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk fırat kalkanı ato

Dolar TL Karşısında 5.18’i Gördü

Türk Lirası’nın Dolar ve Avro karşısındaki değer kaybı sürüyor. Dolar/TL paritesi 5.18’e yükselirken Avro/TL ise 5.99’da seyrediyor.

24 Haziran seçimleri öncesinde Türk Lirası karşısında değer kazanmaya başlayan Dolar ve Avro’nun tansiyonu düşmüyor. Seçimlerin ardından belirsizliğin ortadan kalkmasıyla gerileyeceği söylenen Dolar ve Avronun ivmesi ABD ile patlak veren Brunson krizi sebebiyle daha da arttı. Geçtiğimiz haftaya 4.88 seviyelerinde başlayan Dolar, haftayı 5.08 ile kapatmıştı. Doların Türk Lirası karşısındaki önlenemeyen yükselişi bugün piyasaların açılmasını müteakip devam ediyor. Güne 5.10 ile başlayan Dolar/TL paritesi 5.18’e kadar yükseldi. Öte yandan Avro ise 5.99 bandında seyrediyor.

Anahtar Kelimeler:
AvroDolarTürk Lirası
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.