Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi çin ihracat Akşener vodafone merkez bankası Afrin Gürer MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

Fındık Üreticisine 170 Lira Destek

Fındık üreticisine yapılacak alan bazlı gelir desteği 170 lira olarak ödenecek. 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın, Fındık Üreticilerine Alan Bazlı Gelir Desteği Ödenmesine Dair Kararın Uygulanmasına İlişkin Tebliğ’i Resmi Gazete’de yayımlandı. Fındık Alanlarının Tespitine Dair Karar ile belirlenen ve ruhsat verilen sahalarda fındık yetiştiriciliği yapan fındık üretici belgesine sahip, kamu kurum ve kuruluşları hariç gerçek ve tüzel kişilere 2016 yılı ürünü için 170 TL alan bazlı gelir desteği ödemesi yapılacak.

-BAŞVURU-

2016 yılı ürünü alan bazlı gelir desteği başvuruları, 2016 üretim yılında çiftçi kayıt sistemi ve fındık kayıt sistemine kayıtlarını yaptırmış veya güncellemiş olmak kaydıyla bugün başladı ve 30 Aralık’ta sona erecek.

Alan bazlı gelir desteği ödemesinden faydalanmak isteyen üreticilerin müracaat yılında Çiftçi Kayıt Sistemine ve Fındık Kayıt Sistemine kayıt yaptırmaları veya kayıtlarını güncellemeleri kaydıyla Başvuru dilekçesi ve Fındık üretici belgesi için Bakanlığın il veya ilçe müdürlüklerine müracaat edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.