Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Koronavirüs sıla vodafone suriye Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş hatay CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan chp niğde milletvekili ömer fethi gürer gündem başlıkları google

İş Dünyasından Emekli Amirallere Tepki

Avrasya Sanayici ve İşadamları Derneği’nden (ASİAD) emekli amiraller tarafından Montrö Boğazlar Sözleşmesi'yle ilgili yayımlanan bildiriye tepki geldi. 

Avrasya Sanayici ve İşadamları Derneği ve Türkiye Patronlar Platformu Genel Başkanı Ömer Faruk Başaran, konuyla ilgili “103 Emekli Amiral‘in yakın tarihimizdeki kötü örnekleri hatırlatarak, darbe çağrısını andıran bir bildiri yayınlaması demokrasimize yakışmaz! Bunu kabul edemeyiz! Siyasi tartışmalar her zaman meşru demokratik zeminde olmalıdır. Bildiriyi kınıyorum!” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.