Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Koronavirüs sıla vodafone suriye Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş chp niğde milletvekili ömer fethi gürer gündem başlıkları hatay CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan fırat kalkanı

KAZANGİAD Yola “Nigar Kedici” İle Devam Dedi

Kazan Genç İşadamları Derneği (KAZANGİAD)’nin 1. Seçimli Olağan Genel Kurulu’nda, mevcut Başkan Nigar Kedici yeniden Başkan seçildi.  Nigar Kedici, “KAZANGİAD olarak hedefimiz üretmek, istihdam yaratmak ve ekonomiye güç kazandırmaktır” dedi. 


Ankara Lojistik Üssü’nde gerçekleştirilen kurula, Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Uzun, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş’ın Danışmanı Murat Kubat, İç Anadolu Genç İşadamları Federasyonu (İÇGİAF) Başkanı Fatma Semiz, Ankara Genç İşadamları Derneği Başkanı Serhan Yıldız, Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD) Başkanı Nezih Allıoğlu ve KAZANGİAD üyeleri katılım gösterdi. 

Kurulda bir konuşma gerçekleştiren KAZANGİAD Başkanı Nigar Kedici, Kahramankazan’da yaratılan sinerjinin dalga dalga başta Ankara olmak üzere Türkiye’de kendisini göstereceğini söyledi. “Hedefimiz bir, gayemiz tek, amacımız ortak: Üretmek, istihdam yaratmak ve ekonomiye güç kazandırmak” diyen Kedici, derneğimiz, bugüne kadarki mevcut bakış açısının aksine fark yaratacak bir vizyonla hareket ettiğini vurguladı. KAZANGİAD’ın sorunları dile getirmenin yanı sıra çözüm önerileri de sunduğunu dile getiren Kedici, en büyük amaçlarının Kazan’ı daha ileriye taşımak olduğunu söyledi. 

Kedici, “Kazanlı iş insanlarının sesi olan derneğimiz, teknolojik ve ekonomik gelişmeleri yakından takip ederek, üyelerini küresel rekabette ön plana çıkaracak çalışmalara da önem vermektedir. KAZANGİAD olarak, belirlediğimiz hedefler doğrultusunda hiç durmadan çalışarak Kazan’a ve Türk ekonomisine katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi. 
Konuşmaların ardında, oylamaya geçildi. Oylama sonucunda mevcut Başkan Nigar Kedici, yeniden başkan seçildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.