Öne Çıkanlar ankara konya bodrum sgk chp deprem pakistan veysel eroğlu iata kastamonu Bala Kuğu Gölü ile İzleyenleri Büyüledi

KOBİDER Başkanı Özgenç: Soykırımcı ABD Kendi Kirli Kanlı Tarihine Baksın

KOBİDER Genel Başkanı Nurettin Özgenç, "ABD Başkanı Joe Biden önce kendi kanlı ve karanlık tarihine baksın, Türkiye'yi kirli emellerine alet ederek suçlamaya kalkmasın. " dedi. 

ABD Başkanı Joe Biden 24 Nisan 1915 olayları hakkında 'soykırım' ifadesini kullanmasına tepki gösteren Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Özgenç yazılı bir açıklamada bulundu. Özgenç'in ifadeleri şöyle:

"‘Soykırım’ konusunda Türkiye'yi niteleyebilecek  en son ülke ABD’dir. Çünkü 70 milyon Kızılderili’yi katlederek vatanlarına çökenleri ve Japonya'da, Vietnam’da olanları unutmadık. ABD Başkanı Joe Biden önce kendi kanlı ve karanlık tarihine baksın, Türkiye'yi kirli emellerine alet ederek suçlamaya kalkmasın. 

ABD Başkanı Joe Biden 24 Nisan 1915 olayları hakkında 'soykırım' ifadesini kullandı. Hemen hemen her yıl Nisan ayında gündeme gelen 1915 olayları ile ilgili ABD Başkanlarının ne diyecekleri merak edilirdi. İlk kez ABD Başkanı Joe Biden 24 Nisan 1915 olayları hakkında 'soykırım' ifadesini kullandı. Hükümetten ve bazı kesimlerden tepkiler geldi. 

Türkiye’de her 24 Nisan öncesi yaşanan “Amerikan Başkanı bakalım ne diyecek” telâşı, vesvesesi ve endişesi artık hakikaten usandırmış ve ülkemize hiç yakışmayan bir paranoya hâlini almıştı! 

ABD’nin diplomatik misyonuna uygun olarak ‘Soykırım’ nitelemesinde bulunmasına esasen hiç kınamaya ve üzülmeye gerek yok. Çünkü ABD içindeki fitneliği dışarıya vurmuştur. Her yıl 24 Nisan’da ‘ABD kongresi ne diyecek?’ Diye merak etmektense, sözde dost özde kalleş ABD yönetimi sözde soykırım iddialarına karşı içlerindeki kini ve iftirayı açık etmişlerdir.  

Nerden inceyse oradan kopsun 

ABD'nin 1915 olaylarına "soykırım" demesinin çok fazla bir anlamı yok. 

Zira; sözde Ermeni soykırımı iddialarını devreye sokan ABD’nin tarihi insanlığa karşı işlenmiş sayısız suçlarla dolu. 70 milyon Kızılderili’yi katlederek vatanlarına çöken ABD, torunlarına halen ikinci sınıf insan muamelesi yaptığı 15 milyon Afrikalıyı köleleştirdi. Atom bombası ile Japonya’da 350 bin kişiyi katleden ABD’nin sicili Vietnam’dan Irak’a Afganistan’dan Şili’ye kadar katliamlarla dolu. 

Geçmişi böyle soykırımcı ve kanlı bir ülkenin 80’lik Başkanının aldığı kararın Türkiye için bir hükmü yoktur. ABD önce kendi tarihine baksın ondan sonra başka ülkeler hakkında suçlama yapsın. 

Bu durum bir nevi şuna benziyor. 

“İki kör”ün hikâyesini tekrar anlatmanın tam sırasıdır... 

Hikâye malûm; 

İki kör, karşılıklı “dolma” yiyorlarmış... 

Körlerden biri, diğer köre, “fırça” dozajında bir ses tonuyla demiş ki; 

“Dolmaları çift çift yemekten utanmıyor musun?” 

“Suçlanan kör” demiş ki; 

“Allah’tan kork be adam!.. 

Sen kör, ben kör!.. 

Dolmaları çifter çifter yediğimi de nereden çıkardın?” 

“Suçlayan kör” cevap vermiş; 

“Ben çifter çifter yiyorum da!” 

Günün mânâ ve ehemmiyetini anlatan bir hikâye misali… 

Bir diğer önemli husus ise; ABD Başkanı Joe Biden 1915 olayları için misyonun gereği olarak; 'Ermeni soykırımı' dedi. Siz esas devlet hazinesinden beslenen Gargat ağaçlı siyasi oluşum içindeki hainlere bakın onlar daha beterini söylüyor.  

Kaldı ki; kendi ellerimizle beslediğimiz, hazine yardımı ile büyüttüğümüz ve "Ermeni soykırımı utancıyla yüzleşin" diyen sinsi yılanlar 80’lik Biden’dan daha tehlikeli. 

Sonuç olarak; domuzdan post olmadığı gibi iki yüzlü ABD’den de  dost olmaz olduğunu bir kez daha anlamış olduk.” İfadelerini kullandı 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.