Öne Çıkanlar ankara chp konya tsk deprem sgk bodrum Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ırak cumhurbaşkanı erdoğan diyarbakır pakistan

KOBİDER Başkanı Özgenç’ten İTO Seçimlerinde Avdagiç’e Tam Destek

KOBİDER Genel Başkanı Nurettin Özgenç, 9 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek 21’inci dönem Oda seçimlerinde İTO Başkan adaylarından mevcut Başkan Şekib Avdagiç’i desteklediklerini duyurdu.

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, "Güven, istikrar ve ticaretin hız kesmemesi için İTO Platformu'nun başkan adayı Şekib Avdagiç’i destekliyoruz. Temennimiz o ki; 9 Kasım'da yapılacak seçimler iş dünyası, esnaf ve KOBİ’ler için en güzel şekilde güvenin ve istikrarın, güçlü yönetimin, sürekli istikrarın tesis edileceği seçimler olur." Dedi.

Özgenç yaptığı açıklamada, ekonominin omurgasını oluşturan esnaf ve KOBİ'ler olarak; İTO’da istikrarın kalıcı olmasını istediklerini, çünkü istikrarsızlığın olduğu zeminlerde en fazla zarar görenin KOBİ’ler olduklarını belirtti. Dolayısıyla "İstanbul Ticaret Oda’sının yeni bir maceraya girme lüksü yoktur! Bu nedenle mevcut başkan Şekip Avdagiç ile yola devam edilmeli.  Biz KOBİDER olarak istikrarın yanında olacağız" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.