Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Koronavirüs suriye Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk vodafone Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan sıla hatay dsp PUBG MOBILE Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin

Merkez Bankası'ndan VİOP Açıklaması

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, bankanın bünyesinde gerçekleştirilen Türk Lirası uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalelerinin yanında, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası’nda da (VİOP) işlem gerçekleştirilebileceğini açıkladı.

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, BİST VİOP nezdinde Türk Lirası uzlaşmalı vadeli döviz alım-satım işlemleri yapılmasına ilişkin açıklama yaptı. Buna göre, döviz piyasalarının etkin işleyişine katkı sağlamak amacıyla, Merkez Bankası bünyesinde gerçekleştirilen Türk Lirası uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalelerinin yanında, Borsa İstanbul A.Ş. (BİST) nezdinde faaliyet gösteren Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası’nda da işlem gerçekleştirilebilecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.