Öne Çıkanlar meb adana cumhurbaşkanı erdoğan haberleri KPSS TOGG ayhan barut tesk genel başkanı bendevi palandöken Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan Kanyon gündem özeti gazi CHP Sözcüsü Öztrak

Palandöken,  “Düğünler Ekonomiyi Canlandıracak”

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Düğün salonları ve eğlence mekanlarının açılması piyasalara olumlu yansıyacak." dedi. 

Pandemi sürecinde işsizliğin azalması ve yaz sezonunda ekonominin hareketlenmesi için düğünlerin 1Temmuz 2020 tarihinden itibaren başlaması için alınan kararın olumlu olarak değerlendiren TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken kararın 2 milyonu aşkın esnaf tarafından sevinçle karşılandığını belirterek, “Karar ile ekonomi canlanacak, işsizliğin önüne set çekilmiş olacak. Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan düğün salonları ve eğlence mekanlarının açılması yönündeki kararın piyasalara olumlu yansıyacak. 150 milyarlık bir para girmesi her kesimi sevindirecek” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.