Öne Çıkanlar Covid19 Koronavirüs Kuşadası Belediyesi İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener chp niğde milletvekili ömer fethi gürer suriye palandöken atatürk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Hasta Sayısı

Sabancı Yönetiminde Sektör Ayrımına Gidildi

Sabancı Holding sektör ayrımına giderek Perakende ve Sigorta Grup Başkanlığı organizasyonunu ikiye ayırarak, Perakende Grup Başkanlığı ve Sigorta Grup Başkanlığı olarak ikiye ayırdı

Sabancı Holding, Perakende ve Sigorta Grup Başkanlığı organizasyonunu, Perakende Grup Başkanlığı ve Sigorta Grup Başkanlığı olarak ikiye ayırdı. Sigorta Grup Başkanlığı'na Haluk Dinçer atandı.

Sabancı Holding tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yapılan açıklamaya göre, Sabancı, Sigorta şirketlerinin ve Perakende şirketlerinin daha etkin büyümelerini yönetebilmek amacıyla ayrı sektör grupları olarak yönetilmesine karar verdi. Buna göre, Perakende ve Sigorta Grup Başkanlığı organizasyonu, Perakende Grup Başkanlığı ve Sigorta Grup Başkanlığı olarak ikiye ayrıldı.

Bugün itibariyle Sigorta Grup Başkanlığı'na Haluk Dinçer atandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.