Öne Çıkanlar galatasaray Koronavirüs bugünün gündemi gündem özeti Kuşadası Belediyesi deprem recep tayyip erdoğan erdoğan Covid19 gündem başlıkları çin konser

Türk Ekonomisinin Başarısı Standard & Poor's'un İlgisini Çekti!

ANKARA(ANKA) - Dünyanın önde gelen ekonomik danışmanlık ve araştırma firmalarından Standard & Poor's, Türkiye'de "Çevresel, Sosyal, Kurumsal ve Sürdürülebilir Finans" konulu web seminerinde Arçelik'i ele alacak.



S&P Global Ratings, 13 Temmuz Salı günü saat 15.00'te başlayacak web semineriyle ilgili açıklamasında Arçelik'in Türkiye'nin uluslararası piyasaya "yeşil tahvil" ihraç eden ilk sanayi kuruluşu olduğunu vurguladı.

Seminerde Türkiye'de sürdürülebilir kalkınma için etkili araçlar tartışılacak ve Arçelik A.Ş.'nin örnek olayı incelenecek. Seminerde, "Çevresel, Sosyal, Kurumsal (ÇSK) ve Sürdürülebilir Finansta Temel Gelişme Trendleri, Yatırımcılar ve İhraççılar İçin ÇSK'nın Önemi, Şirketler ve Bankalar Sürdürülebilir Finans Hizmetlerinden Nasıl Yararlanabilir?, Kredi Derecelendirmelerinde ÇSK, ÇSK Değerlendirmeleri, Arçelik'in uluslararası pazardaki yeşil tahvil deneyimi" konuları ele alınacak.

İnternet seminerine konuşmacı olarak, S&P yöneticileri Elena Eliseyenko, Lukasz A. Olszewski ve Arçelik A.Ş.Finans Direktörü ve Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Polat Şen katılacak.

-NASIL İZLENECEK?-

Seminerin mobil cihazlar dahil internet üzerinden ücretsiz canlı izlenebilmesi için S&P Global Ratings adresleri üzerinden kayıt yaptırmak gerekiyor. Kayıt olurken sorular da gönderilebilecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.