Öne Çıkanlar Covid19 Kuşadası Belediyesi gündem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Afrin Gürer bugünün gündem başlıkları Zeytin Dalı Harekatı Halka arz ataşehir belediyesi bugünün gündem özeti tarım

Türk İş Adamları St. Petersburg’da Bir araya Gelecek
TürkiyeRusya Ticari İlişkileri 100 Milyar Dolar”
İlki Los Angeles’ta  gerçekleşen 16-18 Aralık 2016 da 5.’si düzenlenen Uluslararası Dünya Kalite Zirvesi ( 5th World Quality Summit ) başarıyı ilke edinmiş kurum ve kuruluşların inovasyona yönelik davet edildiği  zirvede  LOB’IN World Türkiye Başkanı Fahri Ustaoğlu  kalite zirvesiyle ilgili, “Türkiye Rusya ilişkilerinin ticari anlamda 100 Milyar dolarlık hedef göstermesiyle birlikte, yeni bir döneme girmiştir. Bu hedefe destek vermek amacıyla geleneksel olarak düzenlediğimiz dünya kalite zirvesinin bu yıl, 5.sini düzenliyoruz. 16-18 Aralık 2016 tarihleri arasında Uluslararası Diplomatlar Birliği ile 5th World QualitySummit kapsamında, Türk iş dünyasının önde gelen isimleri Rusya'daki meslektaşlarıyla işbirliği imkânlarını geliştirmek üzere bir araya gelecektir” şeklinde konuştu.
Türkiye Dünya Lider ülkeleri Arasında Yer Alması Hedefimiz”
Türkiye’nin dünyada lider ülkeler arasında yerini alması en büyük hedefleri olduğunu vurgulayan Ustaoğlu “St. Petersburg’da gerçekleşecek olan5.dünya kalite zirvesinde, devlet ve özel sektör temsilcileri, üniversiteden akademisyen,sivil toplum kuruluş temsilcileri ve bürokrasinin önde gelen isimlerinin ticari ve stratejik iş birliğinin önemine yönelik mesajlar verecek. Türkiye’nin yanı sıra tüm dünya dan iş ve siyaset dünyasının geniş katılımıyla gerçekleşecektir. Türkiye tüm dünya ülkeleri için önemli bir pazar ve fırsat ülkesidir Türkiye’nin dünya lider ülkeleri arasındaki yerini alması en büyük hedefimizdir” ifadelerini kullandı.
2016 World Quality Award Ödülü Sahiplerini Bulacak
AR-GE ve o'na bağlı olarak kalite ve inovasyon tanıtımını yeniden şekillendiren, üretim, tüketim ve hizmet boyutunda uygulanabilir modeller geliştiren şirketler, 2016 World Quality Award ödüllerinin sahibi olacak.
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.