Öne Çıkanlar türkiye galatasaray gündem özeti kınama çin ihracat Türk Ekonomi Bankası tüpraş Prof. Dr. Nevzat Tarhan CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel bugünün gündemi Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı

“Türkiye G20 Ülkeleri İçerisinde Aylık Bazlı Artışta 1’inci, Yıllık Bazlı Artışta İse 2’nci Sırada”

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, "Şubat ayına ilişkin verisi açıklanan G20 ülkeleri içerisinde aylık bazlı artışta 1’inci, yıllık bazlı artışta ise 2’nci sırada yer alan Türkiye, böylece pozitif ayrışmaya da devam etmiştir." dedi. 

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı'nın sanayi üretimindeki artışa yönelik değerlendirmede bulundu.

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı'nın değerlendirmesi şöyle;

"Sanayide çarkların son sürat dönmeye devam etmesi, Türkiye ekonomisinin 2022 yılının ilk çeyreğinde de pozitif büyüme eğiliminin sürdüğüne işaret etmektedir. 2021 apk full yılı genelinde %16,6 oranında genişleyerek ekonomik büyümeye ciddi bir katkı veren sanayi sektörünün 2022 yılında da olumlu performansını sürdürmesi, reel sektör temsilcileri olarak bizler için memnuniyet vericidir. Şubat ayına ilişkin verisi açıklanan G20 ülkeleri içerisinde aylık bazlı artışta 1’inci, yıllık bazlı artışta ise 2’nci sırada yer alan Türkiye, böylece pozitif ayrışmaya da devam etmiştir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.