Öne Çıkanlar bugünün gündem başlıkları ukrayna Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici Tarhan Cilt güzzelliği İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ak parti sözcüsü ömer çelik hatay süt terörist mgm tim

TÜSİAD İle Türkiye Adalet Akademisi Arasında Mutabakat Zaptı İmzalandı

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik ve Türkiye Adalet Akademisi Başkanı Yılmaz Akçil, iki kurum arasında bilgi ve deneyim paylaşımı gerçekleştirmek amacıyla mutabakat zaptı imzaladı.

TÜSİAD ve Türkiye Adalet Akademisi arasında iş dünyasının yatırım alanında mevcut ve güncel hukuki sorunlarının tespiti ve bunların çözümüne katkı sağlamak amacıyla mutabakat zaptı imzalandı. TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bilecik ve Türkiye Adalet Akademisi Başkanı Akçil’in imzaladığı mutabakat ile iki kurum arasında bilgi ve deneyim paylaşımı yapılacak. TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bilecik, mutabakat zaptının imzalanması dolayısıyla şu görüşleri paylaştı:
“Bir ülkenin ekonomik gelişmesi, demokratik hukuk devleti olmaksızın sağlanamaz. Bu yapının temeli, özgürlükleri güvence altına alan çağdaş standartlarda bir mevzuat ve uygulamadır. Bugün ilk adımını attığımız işbirliğimizin ülkemizde hukukun üstünlüğünün ve hukuk güvenliğinin tesisi amacına hizmet etmesini, hukuk ve yargı temelli yatırım ortamı sorunlarımıza çözüm önerileri geliştirmesini dilerim.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.