Öne Çıkanlar Covid19 Kuşadası Belediyesi bugünün gündem başlıkları Zeytin Dalı Harekatı dünya sağlık örgütü Afrin ataşehir belediyesi duman obezite sağlık bakanlığı covid19 salgını CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin

“Vatandaşlarımıza Sosyal Hizmetlerimizin Ulaştırılmasında Canla Başla Çalışıyoruz”

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Koronavirüs süreci başladığında bütün bakanlıklarımız yoğun bir çalışma sürecine girdi. Biz de bu süreç başladığından itibaren vatandaşlarımıza sosyal hizmetlerimizin ulaştırılmasında canla başla çalışıyoruz.” dedi. 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, katıldığı TRT Haber canlı yayında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. 

Bakan Selçuk, “2 milyon 111 bin hanemize biner lira teslim ettik. 2. fazda biner lira daha ulaştıracağız 2,3 milyon haneye biner lira ulaşmayı hedefliyoruz." dedi. 

Çalışma hayatında temel gayemiz; hem çalışanımızı hem işverenimizi hem de istihdamı korumak ve artırmak.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.