Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Koronavirüs vodafone suriye Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş sıla hatay CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan chp niğde milletvekili ömer fethi gürer gündem başlıkları google

Yataş Grup Yılın İlk Yarısında Net Karını Yüzde 227 Arttırdı

Yataş Grup, 2017 yılının ilk yarısında net karını bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 227 arttırarak 21,6 milyon TL 'ye yükseltti. 

2017 yılının ilk yarısında yeni bir başarıya imza atan Yataş Grup, geçen seneye göre satış rakamlarında yüzde 56, net karda ise yüzde 227 büyüme gösterdi. Yataş Grup’un açıkladığı 2017 yılı ilk 6 aylık bilançosuna göre; net kar 21,6 milyon TL olurken, net satış rakamı ise 346,4 milyonTL oldu.

Yataş Grup 2017’de de hızla büyümeye devam ediyor. Yataş Grup tarafından açıklanan 2017 ilk 6 aylık bilanço verilerine göre, Grup 346,4 milyon TL net satış rakamına ulaşarak geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 56 büyüme gösterdi. Aynı dönemde 42 milyon TL Faiz Amortisman Vergi Öncesi Kar ( FAVÖK) elde ederek geçen seneye kıyasla yüzde 71 büyüme başarısı gösteren Yataş Grup, 21,6 milyon TL net kar rakamıyla yüzde 227 oranında büyüme gösterdi.

2012 yılında başladıkları değişim sürecinde bir dünya markası olma yolunda hızla ilerlediklerini belirten Yataş Grup CEO’su Nuri Öztaşkın;

“Büyüme rakamlarımız global bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerlediğimizi gösteriyor. Dünyanın Yataş’ı olmak adına kendimizi geliştiriyor ve yatırımlarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz. 2017 yılı sonuna kadar 27'si i yurtdışında olmak üzere 100'ün üzerinde yeni mağaza açma hedefimiz var. Bu yılın ilk 6 ayında elde ettiğimiz bu rakamlar bizi hem motive ediyor hem de gururlandırıyor. Müşterilerimizden, iş ortaklarımızdan ve çalışanlarımızdan aldığımız destekle, Yataş’ı global pazarda ülkemizi en iyi şekilde temsil eden markalardan biri yapacağız.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.