Öne Çıkanlar Hakkari AİLE Hadise deprem terör palandöken bugünün gündemi cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd başbakan binali yıldırım milli savunma bakanlığı Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk

“Lider Kadın” Belgin Aksoy’un Tarihi Başarısı

Türkiye’nin dünyaya hediye ettiği tek gün olan “Global Wellness Day”in kurucusu Belgin Aksoy, sektörün en prestijli ödülü “Leading Woman in Wellness 2016 - Wellness Sektörünün Lider Kadını” ödülüne layık görüldü.

Türk iş kadını Belgin Aksoy, 3.7 trilyon dolarlık büyüklüğe ulaşan Wellness-spa sektörünün en prestijli ödülü olan “Leading Woman in Wellness 2016-Wellness Sektörünün Lider Kadını” ödülüne layık görüldü.

Global Wellness Zirvesi bu yıl Avusturya’nın Kitzbühel bölgesindeki Tyrol’de 50 ülkeden devlet yetkilileri ve özel sektör temsilcilerinden oluşan 500 üst düzey delegenin katılımıyla düzenlendi. Wellness-spa sektörünün en prestijli toplantısı olan Global Wellness Zirvesi’nde yönetim kurulunun oybirliği ile bu büyük ödülü alan Aksoy, “‘Bir gün tüm yaşamınızı değiştirebilir' sloganıyla hayata geçirdiğimiz Global Wellness Day bu ödülü kazanmamdaki en büyük etken. Başta Global Wellness Yönetim Kurulu olmak üzere zirveye katılan tüm delegeler Türkiye’nin dünyaya hediye ettiği Global Wellness Day için kararlı adımlar attığımız ve milyonların hayatlarını değiştirdiğimiz için dünya wellness sektörüne liderlik eden kadın olduğum fikrinde birleştiler” açıklamasında bulundu.



Aksoy, ödül töreninde yaptığı konuşmada bu hareketin 5 yıl gibi kısa bir sürede, Türkiye’den 7 kıtaya yayıldığını da belirterek  “Bir Türk kadını olarak sektörümüzün en değerli ödülünü kazandığım için büyük bir gurur ve mutluluk yaşıyorum. Bu ödül aynı zamanda Türkiye’nin tanıtımı için de büyük öneme sahip. Dünyanın en doğusundan en batısına kadar çok geniş bir coğrafyada kutlanan Global Wellness Day, insanlara hayatlarında 365 gün iyi olmalarını sağlayacak değişiklikler yapmaları için ilham verme amacını taşıyor” şeklinde konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.