Öne Çıkanlar terörist Koronavirüs abd rusya chp cumhurbaşkanı erdoğan cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan kemal kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli suriye İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

Astana Balesi Bodrum Festivali'nde

Ünlü dans gruplarının katıldığı 15. Uluslararası Bodrum Bale Festivali’nde, 4 Ağustos günü “Astana Balesi” sahne alacak.

Devlet Opera ve Balesi’nden yapılan açıklamaya göre, bu yıl 15’incisi düzenlenen Bodrum Bale Festivali devam ediyor. Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen festival, Küba, İspanya, Kazakistan ve Rusya’dan birçok ünlü dans gruplarını ağırlıyor. Bodrum Kalesi’nin atmosferinde yapılan festivalde, 4 Ağustos’ta “Astana Balesi” sahne alacak. “Gaya” ve “A Fuego Lento” adlı iki eseri sahneleyecek topluluğun koreografisini Ricardo Amarante üstlenecek.

Bodrum Bale Festivali, 12 Ağustosa kadar sanatseverleri ağırlamaya devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.