Öne Çıkanlar Covid19 ANTALYA Kovid19 Sağlık Bakanı Fahrettin Koca istanbul COVID19 aşısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel KPSS enflasyon çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı

“Bayramabi” 7 Ekim’de Vizyona Girecek

Erdi Dikmen’in senaryosunu yazıp yönettiği, yapımcılığını Sabri Onur Dikmen’in üstlendiği, Bayramabi filmi 7 Ekim’de seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.
 
Daha önce Sihirbazlık Okulunda Bir Türk filmiyle karşımıza çıkan sosyal medya fenomeni Barbaros Dikmen yeni filmi Bayramabi de bu kez, gazı kaçmayan kola üretmenin peşindeki iyi niyetli Bayramabi karakterini canlandıracak.
 
Barbaros Dikmen’e, kampanyalarla bakkalını ayakta tutmaya çalışan küçük esnaf  Mehmet Bakkal karakteriyle Ayhan Taş eşlik ediyor.


 
Filmin Konusu

Annesi, babası ve babaannesi ile birlikte yaşayan Bayramabi’nin en büyük hayali arkadaşının düğününde görüp körkütük aşık olduğu Sinem'le tanışmaktır. Genç ve başarılı bir iş kadını olan Sinem ülkenin en büyük kola şirketlerinden birinin reklam ve pazarlama müdürüdür. Bayramabi, Sinem'e ulaşmanın yolunun kendi kola markasını yaratmaktan geçtiğine inanmaktadır. Babası Cemal ise, oğlunun aile yadigarı mesleği olan şerbetçi dükkanının başına geçmesini istemektedir. Bayramabi babasının bu isteğini kabul etmez ve arkadaşları Hamdullah, Talha ve abisi olarak gördüğü Mehmet Bakkal'ın yardımı ile sevdiği kızın kalbini kazanmak için yola koyulur.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.