Öne Çıkanlar Covid19 Koronavirüs Kuşadası Belediyesi İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener chp niğde milletvekili ömer fethi gürer suriye palandöken atatürk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Hasta Sayısı

Boyacı Tombik Filmine Büyük İlgi

Ankara Ticaret Odası’nın (ATO) Ankara Marka Festivali’nin (AMF) ayakkabı boyacısı bir çocuğun hikayesinin anlatıldığı “Boyacı Tombik” filmi büyük ilgi topladı.
 
ATO’nun Çalık Holding sponsorluğunda düzenlediği ikinci AMF’nin en akılda kalanlarından biri, Kuğulu Park’ta ayakkabı boyacılığı yapan ve hayallerinin peşinden giderek boya fabrikası sahibi olan bir çocuğun hikayesinin konu edildiği Boyacı Tombik filmi oldu.


 
Diğer Boyacılardan Farklı
 
11 yaşındaki Halil Efe Alpay’ın Boyacı Tombik olarak rol aldığı filmde, ayakkabı boyacılığı yaparken, ayakkabısını boyatırken şarjı bitenler için boya sandığında powerbank bulundurarak, müşterilerine beklerken okuması için gazete vererek ve trafik gürültüsünden rahatsız olanlar için müzik çalar kulaklık sunarak, diğer boyacılardan farklı olduğunu ortaya koyuyor.

Marka olma yolculuğunda farklı ve öncü olmanın, istemek ve düşlemenin ve reklam yapmanın önemine vurgu yapılan filmin sonunda, hayallerinin peşinden giden “Boyacı Tombik”, “Tombik Ayakkabı Boya Sanayi” sahibi bir iş adamı olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.