Öne Çıkanlar Covid19 ANTALYA Kovid19 Sağlık Bakanı Fahrettin Koca İçişleri Bakanı Süleyman Soylu istanbul COVID19 aşısı Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Çin Ticaret Bakanlığı KPSS enflasyon

Emel Sayın 6 Şubat’ta CRR’de!

Her ay gerçekleştirdiği konserlerle Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu’nda müzikseverlerle buluşan Emel Sayın, 6 Şubat akşamı “Ah Bu Gönül Şarkıları” başlıklı konserle sahne alacak. Konser saat 20.00’de başlayacak.

Sayın konserde, dinleyenlerin gönlüne taht kurmuş eserlerden oluşan bir repertuvarla sahne alacak. “Unutamam Seni”, “Yağdır Mevlam”, “Uzun İnce”, “Yangın Olur”, “Rüyalar”, “El Bebek”, “Çile” ve “Mavi Boncuk’un repertuvarda yer alan şarkılardan bazıları.

30 ve 20 TL konser biletleri CRR Konser Salonu Gişesi ve Biletix’te!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.