Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türk telekom Prof. Dr. Rana Sanyal Büyük Macera 2: Sürpriz Misafir (Big Trip 2: Special Delivery) Bıcırıklar: Yeni Yuvamız (The Muckles: The Quest for a New Home) Kutsal Damacana 4 Ayı Kardeşler: Dünyaya Dönüş (Boonie Bears: Back to Earth

‘Fanatik’ 13 Ekim’de Trump Sahne’de

Michael Önder’in kaleme aldığı, küçük çocukları için en iyisini yapmaya çalışırken kendilerini birbirlerine karşı çatışma içinde bulan bir ailenim komedisi ‘Fanatik’, 13 Ekim Çarşamba saat 20:30’da Trump Sahne’de ilk kez izleyiciyle buluşuyor. 

Salih Bademci, Neslihan Arslan ve Nurhan Özenen’in rol aldığı oyun, kimliklerimizi ve çocuklarımızı nasıl şekillendirdiğimizi taraftarlık üzerinden mizahi bir dille sorguluyor. Cezbedici ve akıcı bir şekilde ilerleyen oyunda satır aralarında geçen ironik mesajlar ve izleyicide bıraktığı güldürü, oyun sonrasında lezzeti damakta bırakan türden.

Dekor tasarımını Cihan Aşar, ışık tasarımını Emir Uğurçağ’ın yaptığı, kostümlerini Naz Özturna’nın hazırladığı ‘Fanatik’in şarkılarını ise kontrtenor Nuri Harun Ateş seslendiriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.