Öne Çıkanlar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu KPSS berat albayrak fenerbahçe Ercan Resulov Peugeot Motorcycles Pi Sonsuzluk filmi Bugün tespit edilen hasta sayısı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Pietro Saletta 27 Ocak Gündemi

Genco Erkal’ın oyunu ‘Merhaba’ 6 Ekim’de Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde

Usta oyuncu Genco Erkal’ın uyarladığı, yönettiği ve tek başına oynadığı ‘Merhaba’, 6 Ekim Pazar günü saat 18:00’de Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde tiyatro severlerle buluşuyor.

İlk kez 2017’de New York’ta sergilenen müzikli oyun, edebiyat dünyasının beş büyük ustasıyla tiyatro severleri müzikli bir yolculuğa çıkarıyor.

‘Merhaba’, usta oyuncu Genco Erkal’ın ‘benim yazarlarım’ dediği Aziz Nesin, Bertolt Brecht, Can Yücel, Nazım Hikmet ve William Shakespeare’in yapıtlarından oluşuyor. Yıllar öncesinden seyirciye seslenen yazarlar; dünyanın ve ülkemizin halleri üzerine kimi zaman güldürücü kimi zaman hüzünlü, öfkeli gözlemleriyle yaşadığımız karanlık günlere ve geleceğimize ışık tutuyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.