Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan abd bugünün gündemi gündem özeti AİLE ırak Pandemi gündem başlıkları galatasaray suriye İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener terörist

İDSO Yeni Yılı Tango Müziğinin Eşliğinde Karşılıyor

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası (İDSO) yeni yılı tango müziğiyle karşılıyor. 30 Aralık Cuma akşamı Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek olan İDSO-Denizbank konserinde orkestrayı ünlü şef Ender Sakpınar yönetirken, konserde başta Astor Piazzola’nın eserleri olmak üzere dünya tangolarından seçkin örnekler yer alacak. Konser saat 20.00’de başlayacak.

Konserde solist olarak piyanoda Rustam Rahmedov, Babdoneonda Tolga Salman yer alırken, dansçılar olarak da Sebastian Arce, Utku Küley & İris Doğdu, Maxi Gerasimov & Maria Marinova ile Loukas Balokas & Georgia Priskou sahnede tango müziklerini görsel şölene dönüştürecekler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.