Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook akbank Kuşadası Belediyesi Akşener Pandemi AİLE Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk

Kemal Uçar’dan Dublörün Hikayesi

Yakışıklı oyuncu Kemal Uçar, kendi yazıp oynayacağı tek kişilik oyunu ile İstanbul Tiyatro Festivalinde sahnede olacak.

Uçar, kaleme aldığı ‘Dublörün Hikayesi’ oyunuyla 24 ve 25 Kasım tarihlerinde Moda Sahnesi’nde izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Oyuncu olmak isteyip hayatını dublör olarak geçirmeye mecbur kalmış olan bir gencin yaşadıklarını konu alan tiyatro oyununda Kemal Uçar, dublörlük sanatının gerektirdiği yüksek tempolu performansların birbirini izlediği eğlencesi eksik olmayan tek kişilik oyunuyla sahnede olacak. İstanbul Tiyatro Festivali kapsamında sahnelenecek tiyatro oyunuyla izleyiciyle buluşacak olan Kemal Uçar, ilk kez tek kişilik bir oyunla tiyatro sahnesine çıkacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.