Öne Çıkanlar abd cumhurbaşkanı erdoğan çin pkk bugünün gündemi tesk genel başkanı bendevi palandöken cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan gündem özeti AİLE ırak Pandemi gündem başlıkları

Nesrin Sipahi İle Alaturka

Türk müziğinin büyük ustalarından Nesrin Sipahi, 21 Ekim’de yıllar sonra yeniden dinleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
Türk Sanat Müziği solistlerinden Nesrin Sipahi, 21 Ekim’de, sanatçı dostlarıyla beraber kendi şarkılarından oluşan bir repertuarla Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda sahnede olacak. Gecede Nesrin Sipahi’nin sesinden hayat bulmuş şarkılar, yeni düzenlemeleriyle dinleyicileriyle buluşacak. Uzun zamandır canlı performans yapmayan Nesrin Sipahi, “Bu gece için gerçekten çok heyecanlıyım. Provalarda, şarkılarımı ve dinleyicilerimi ne kadar özlediğimi fark ettim. Dilerim o gece şarkıları hep bir ağızdan söyleriz” ifadelerini kullandı.

Özel Orkestra Kuruluyor

Bugüne kadar Türk Sanat müziği dışında, pop, halk müziği, jazz türlerinde de şarkılar söyleyen Nesrin Sipahi’nin konseri için özel bir orkestra kuruluyor. Orkestranın şefi, aynı zamanda konserde şarkı da söyleyecek olan Ufuk Yıldırım. Konserde değerli sanatçı Nesrin Sipahi’ye, Ayşegül Aldinç, Dilek Türkan, Elif Güreşçi, Eflatun, Faruk Korzay, Melihat Gülses ve Ufuk Yıldırım sahnede eşlik ediyor. Gecenin sunucusu ise Umut Sezgin.
Konser İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı bünyesinde düzenlenecek.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.