Öne Çıkanlar terörist Koronavirüs rusya abd chp Pandemi tbmm vakıfbank CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin ATO Başkanı Gürsel Baran MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gündem özeti

Ünlü Sunucu Halit Kıvanç Hayatını Kaybetti

Türk radyo ve televizyon eski maç sunucusu ve gazeteci Halit Kıvanç 97 yaşında hayatını kaybetti. 

Halit Kıvanç'ın vefat haberini oğlu Ümit Kıvanç sosyal medya hesabından paylaştı. 

Ümit Kıvanç paylaşımında; "Halit Kıvanç’ı kaybettik. Bizimle birlikte sevenlerinin de başı sağolsun. Cenaze 27’si perşembe, öğle namazından sonra Zincirlikuyu Mezarlığı içindeki camiden kalkacak, aynı mezarlığa defnedilecek." ifadelerini kullandı. 

Spor, Siyaset ve sevenleri tarafından başsağlığı mesajları yayımlandı. 

BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI

Galatasaray Spor Kulübü yayamladığı başsağlığı mesajında; "Duayen gazeteci ve spor spikeri Halit Kıvanç'ın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Rekabetin zerafetini bizlere en derinden hissettiren Halit Kıvanç'a, Allah'tan rahmet; kederli ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz." ifadelerini kullandı

Fenerbahçe Spor Kulübü'nden yapılan başsağlığı mesajında; "Halit Kıvanç’ı kaybettik Kulübümüzün 570 sicil numaralı YDK üyesi, usta gazeteci ve spor spikeri Halit Kıvanç’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Camiamızın kıymetli isimlerinden Halit Kıvanç’a Allah’tan rahmet, ailesi, kederli yakınları ve camiamıza baş sağlığı dileriz." ifadelerini kullandı. 

Beşiktaş JK'nden yapılan başsağlığı mesajında; "Radyo ve televizyonların efsane spor spikeri ve duayen gazeteci Halit Kıvanç’ın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve spor camiasına başsağlığı dileriz." ifadelerini kullandı. 

Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan yapılan başsağlığı mesajında; "Radyo ve televizyon tarihimizin kıymetli ismi, spor dünyasının duayeni Halit Kıvanç'ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Türkiye Basketbol Federasyonu olarak merhuma Allah'tan rahmet, kıymetli ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz." ifadelerini kullandı. 

Anadolu Efes Spor Kulübü'nden yapılan başsağlığı mesajında; "Türk spor basınının duayen isimlerinden Halit Kıvanç'ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Kendisine Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz." ifadelerini Kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.