Öne Çıkanlar rusya abd terörist MSB Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Kuşadası Belediyesi hizmet bugünün gündem başlıkları AİLE mardin trt ekonomik güven endeksi

Usta Sanatçı Suat Erdem

Keman Sanatçı ve usta yorumcu Suat Erdem 3. Klibini de Şile'de çekti.

Keman sanatçısı ve yorumcusu Suat Erdem ‘’Haydi Git’’ isimli şarkısının klibini de Şile’nin eşsiz manzaralarında çekti.

Yurt içi ve yurt dışı konserlerinde sevenleriyle sık sık bir araya gelen sanatçımız son klip çalışmasıyla ilgili bir değerlendirme yaptı.Sanatçı ‘’ Şile’miz tam bir doğa harikası ve ilham kaynağı, bu nedenledir ki Şile’de yaşadığım süre içerisinde daha üretken oluyorum. Klibimizi Akçakese Köyümüzde ve 18 yaşında genç bir kardeşim Yunus Albayrak ile çektik.

Buradan tüm sanatçı dostlarıma bölgemizi değerlendirmelerini tavsiye ediyorum.

Siz basın mensuplarımız da beni ilk çalışmalarımdan beri yalnız bırakmadınız,desteğinizi esirgemediniz.Sizlerle biz varız dedi. 

Ayrıca yakın tarihte Almanya ve Avusturya konserlerim var ve samimi söylüyorum Şile’mizden gururla bahsedeceğim. Sevgiyle kalın dostlarım’’ mesajını verdi 

 

  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.