Öne Çıkanlar KPSS berat albayrak fenerbahçe Ercan Resulov Peugeot Motorcycles Bugün tespit edilen hasta sayısı Pietro Saletta Enis Berberoğlu enflasyon yunanistan gündem özeti kanser

Wilma Elles Düet Yaptı

Öyle Bir Geçer Zaman Ki“ dizisi ile ünlenen ve en son "Yeni Gelin " dizisinde oynayan oyuncu Wilma Elles , “Buğulu Gözlüm” isimli aşk şarkısında Rahman Yeşildağ ile birlikte düet yaptı.  

Değişik sesi ve farklı yorumuyla Türk Pop müziğine iddialı bir giriş yapacak olan Wilma Elles yakın zamanda çıkacak olan single çalışması için duygularını dile getirdi; “Müzik benim hayatta her zaman önemli bir yer aldı. kendimizi motive etmek icin en önemli araçlardan biridir. Rahman’ın kendi yazdığı ve bestelediği şarkıyı çok beğendim. Bana teklif getirince hemen kabul ettim. Almanya’da üniversite yıllarında bir studio icin birkaç şarkı söyledim ve yine zamanı geldi diye düşündüm. Başka  şarkılar da yapmak istiyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Wilma Elles
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.