Öne Çıkanlar abd cumhurbaşkanı erdoğan bugünün gündemi cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan gündem özeti AİLE ırak Pandemi gündem başlıkları galatasaray suriye çukurova belediye başkanı soner çetin

YBY Woods  Zuhal Olcay’ı Jazz Severlerle Buluşturuyor

Türkiye’nin değerli sanatçılarından Zuhal Olcay, Ormanda Jazz konseptiyle dünya standartlarında konser ve etkinlik deneyimleri sunan YBY Woods sahnesinde sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Sesi ve yorumuyla herkesin beğenisini kazanan ünlü sanatçı, sevilen şarkılarını 20 Eylül Çarşamba akşamı Kemerburgaz Kent Ormanı YBY Woods sahnesinde hayranları için seslendirecek. 

 

Gökyüzünün altında, Kemerburgaz Kent Ormanı’nın kalbinde her çarşamba “Orman’da Jazz” geceleri düzenlenen YBY Woods’ta 20 Eylül Çarşamba akşamı Zuhal Olcay sahne alıyor. 

Yıldızların altında ve şehir stresinden uzakta gerçekleşecek konserde Zuhal Olcay; sevilen şarkılarıyla Jazz severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Eğlenceli aktivitelerle kapılarını 15.00’te açacak olan YBY Woods’ta saat 21.00’de gerçekleşecek konser için biletlere Biletix, passo.com.tr, biletinial ve bubilet platformlarından ulaşılabiliyor.   

YBY Woods ayrıcalıklarıyla misafirlerine eşsiz bir deneyim sunuyor 

Konserden önce insanları keyifli aktivitelerin beklediği YBY Woods her gün kapılarını 15.00’te açıyor; 7’den 70’e herkes için ormanın içinde eğlenceli bir gün sunuyor. 0-3 yaş arası için girişin ücretsiz olduğu YBY Woods’a dileyenler kendi sandalyesini, içeceğini, can dostu evcil hayvanını da yanında getirebiliyor. Ailesiyle, arkadaşlarıyla doğanın, ormanın içinde gönlünce güzel vakit geçirebiliyor.  

Yaşadıkları deneyimin insanları ve insanların içinde bulundukları toplulukları pozitif biçimde dönüştürdüğüne inanan YBY Woods; gökyüzünün altında, ormanın içinde eşsiz konser deneyimleri yaratmaya devam ediyor.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.