Alya: Vitesi Beşe Takıyoruz

Pop müziğin ve ekranların sevilen isimlerinden genç şarkıcı Alya önceki akşam Bodrum Üzüm Kızı'nda sahne aldı.


2019 yılında çıkarttığı " Gücün varsa" albümü ve Galatasaray'ın şampiyonluk marşı " Kupalara layıksın sen" ile isminden söz ettiren güzel şarkıcı " Üzüm Kızı'nda  sevenleriyle buluştu.

"Kamyon" şarkısıyla sahneye gelen Alya, "  Bu gece sizlerle Üzüm Kızı'nda olmak benim için çok özel, biz orkestra arkadaşlarımla söylerken çalarken eğleneceğiz aramızda sizleri de görmeyi çok isteriz", bu güne Çarşamba değil Cumartesi olarak bakıyoruz ve vitesi beşe takıyoruz son sürat eğlenmeye başlıyoruz, diyerek programına kaldığı yerden devam etti. Yerli ve yabancı söylediği şarkılarıyla  dinleyicisinden büyük alkış alan şarkıcı sahnede ki enerjik tavırlarıyla da konuklarına adeta bir müzik ziyafeti verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.