Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan haberleri adana KPSS meb Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan TOGG Uzaktan Eğitim AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz gazi babalar günü ceyhun irgil kuveyt türk

Bodrum’da Bayram Eğlencesi

Bodrum’un sevilen eğlence mekânlarından Club Catamaran’da bayram coşkusu başlıyor. Club Catamaran’da 3 gün sürecek eğlencede Ece Seçkin, Sinan Akçıl, Bahadır Tatlıöz sahne alacak.

Catamaran’daki eğlence, bayramın ilk günü 25 Haziran'da Ece Seçkin’in sahnesiyle başlayacak. Bayramın ikinci günü Sinan Akçıl, bayramın üçüncü günü ise Bahadır Tatliöz ile devam edecek. Club Catamaran’da kendisini izlemeye gelen hayranlarına müzik ziyafeti sunacak konserlerle sanatçılar yerli ve yabancı tatilcilerin yoğun ilgi göstereceği bekleniyor. Saat 23.00 kapı açılışı yapılacak ve biletler kapı girişinden veya etkinlik öncesinden temin edilebilecek.






Birgen, “Gelen Misafirlerimize, Turist Dahi Olsa Gelip Geçici Müşteri Gözüyle Bakmıyoruz”

Bodrum’un eğlence merkezi Club Catamaran'in işletmecisi Dilek Birgen planlı ve organize çalışmanın, disiplin ve dürüstlüğün başarılı olmanın sırları olarak niteledi. Çalışan ana kadronun 15 senedir hemen hemen aynı olduğunu belirtti. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tuttuklarını açıklayan Birgen, “Gelen misafirlerimize, turist dahi olsa gelip geçici müşteri gözüyle bakmıyoruz. Misafirlerimiz güvenle eğleniyorlar. Hedefimiz ise sadece turizme hizmet vermek. Bu anlamda Bodrum'a ve Türkiye'ye güzel bir hizmet verdiğimizi düşünüyoruz. Yıllardır hem Avrupa hem de dünyada oldukça bilinen bir işletmeyiz. Denizin ortasında bulunan, gerçekten ışıl ışıl bir gece kulübüyüz. Bodrum'un simgesi olduk diyebiliriz. Turistik mekanlarda fiyatlar abartıldığı için ister istemez kişinin keyfi kaçabiliyor. Ama biz bu konuda misafirlerimizi asla zor durumda bırakmıyoruz. Bu da müşterimizin devamlılığını sağlıyor ” açıklamalarında bulundu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.