Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım Kuşadası Belediyesi gündem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ihracat vodafone Afrin Gürer Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ataşehir belediyesi bugünün gündem başlıkları

Dosso Dossi Fashion Show Kapsamında Bar Refaeli İle Pamina Kids Finali!...

İsrail'li top model Viktoria Secret meleklerinden Bar Refaeli, Dossi Dossi Fashion Show kapsamında, Final defilesinde çocuk markası PAMINA KIDS tarafından hazırlanan elbiseyi taşıyacak . Koreografisi Yasin Soy tarafından hazırlanan Dosso Dossi Fashion Show Final defilesi 12 Haziran Çarşamba günü Saat 14.30 Antalya Expo Center de düzenlenecek.

DOSSO DOSSİ’NİN YENİ MELEĞİ BAR REFAELİ, PODYUMDA FİNALİ PAMİNA’NIN HAZIRLADIĞI ELBİSE İLE YÜRÜYECEK!..

Dünyaca ünlü markaların defilelerinde podyuma çıkan İsrailli top model Bar Refaeli, 12 haziranda Antalya Expo Center da düzenlenecek Türkiye'nin en büyük moda şovu Dosso Dossi Fashion Show’un baş mankeni olarak çıkacak.

Özel olarak hazırlanan podyumda finali, bir çocuk markası olan Pamina Kids’in hazırladığı elbiseyi Bar Refaeli sergileyecek. Peri masallarından yola çıkarak hazırlanan Pamina 2019 -2020 Sonbahar Kış kolleksiyonu romantik, naif, hayalperest çizgiler taşıyor … Geçmişin izlerini de taşıyan tasarımlar, tamamen geleceğe odaklanan modern, rahat ve etkileyici..

Dosso Dossi Fashion Show kapsamında finalde izleyeceğiz Bar Refaeli ve ünlü modellerin taşıyacağı Pamina Kolleksiyonu peri masallarını tekrar bize hatırlatacak …

Anahtar Kelimeler:
Manken
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.