Öne Çıkanlar Badem7i çiğmi tüketmeliyiz? Ordu Üniversitesi kruvaziyer limanları CES 2021 Sahnesinde Genç Bir Türk Mahmut Temiz kimdir 2023 Mart Ayı Dış Ticaret İstatistikleri

Ebru Şallı, ‘’Hayatına Enerji Kat’’ İsimli Projede Cepa’da Hayranları İle Buluştu.

Model ve sunucu Ebru Şallı, sağlıklı yaşam ve motivasyon konusunda renkli ve enerjik bir söyleşi ile Ankaralılarla buluştu! 

TV izleyicilerinin çok yakından takip ettiği, aynı zamanda sosyal medyada da oldukça ilgi gören Ebru Şallı, ‘’Hayatına Enerji Kat’’ isimli projede hafta sonu Cepa’da hayranları ile buluştu. 

TV izleyicilerinin, moda ve sağlıklı yaşam konularını takip etmeyi sevenlerin, uzun yıllardır yoğun ilgi ve beğeni ile takip ettiği Ebru ŞALLI 7’den 70’e geniş bir kitle ile buluşup sevgi seline kapıldı. 

Enerjik, bilgilendirici ve muhteşem performansı ile izleyicilere çeşitli tüyolar veren Şallı’ya Ankara'da ünlü radyocu Serkan Kızılbayır eşlik etti. 

Ebru Şallı , sağlıklı yaşamın yanı sıra; ilişkiler üzerine enteresan tarifler, güzel ve genç kalmaya dair küçük ipuçları, sosyal ve iş yaşamına dair özel sırların paylaştığı etkinlikte, interaktif sohbetler ile ziyaretçilerin merak ettiği soruları yanıtlayıp, bol bol fotoğraf çektirdi.

         

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.