Öne Çıkanlar mhp Slovakya Başbakanı Robert Fico 3 Şubat 2016 Çarşamba Gündemi aydın mahallesi putin oktay vural 29 ocak 2016 gündemi tuğgeneral muhammed semir ekonomi türkiye ab ye ne zaman girecek ankara penaltı

Ece Seçkin’in İstanbul Heyecanı

Kariyerinde ilk kez İstanbul’da bir açık hava konseri verecek olan Ece Seçkin 21 Ekim’de Turkcell Vadi’de sevenlerinin karşısına çıkacak. Ece Seçkin muhteşem bir şova imza atmak için hazırlıklara başladı.

Sosyal medyadan yayınladığı “21 Ekim’de Turkcell Vadi’de buluşalım” mesajı ile hayranlarını heyecanlandıran Ece Seçkin, sürprizlerle dolu geçecek olan konser için provalara başladı.

Organizasyonunu Atlantis Yapım’ın üstlendiği, İstanbul'a yıldız yağdıran konserler serisi kapsamında seyirci karşısına çıkacak olan Ece Seçkin için özel bir sahne tasarlanıyor.

Anahtar Kelimeler:
Ece SeçkinTurkcell Vadi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.