Öne Çıkanlar ankara konya deprem sgk chp bodrum pakistan veysel eroğlu tsk cumhurbaşkanı erdoğan diyarbakır Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank

Güzel Model Nevide Çiçek Transparan Elbisesi ile Tüm Dikkatleri Üzerine Çekti

Geçtiğimiz günlerde bir ödül gecesine katılan güzel model Nevide Çiçek modacı Oktay Seven imzalı siyah renkli transparan elbisesi ile uyumlu siyah renkli çizmeleri ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Güzelliği ve fiziği ile tam not alan Nevide Çiçek gecede derin dekolteli elbisesi ile gözleri kamaştırdı.

Nevide Çicek, Portaxe'de düzenlenen ödül gecesinde "Yılın iyi çıkış yapmış Modeli " ödülünü aldı. Müjdat Gezen,Gökçe Kırgız, Nevra Serezli, Mustafa Topaloğlu , Ümit Yaşar, Adil Yıldırım, Savur Güloğlu, Ümit Karan, Sinan Güleryüz, Halil Ergün, Cem Belevi ,Merve Demir ,Rumeli Orhan gibi sanat dünyasından isimlerde vardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.