Öne Çıkanlar ankara konya sgk bodrum deprem chp pakistan veysel eroğlu cumhurbaşkanı erdoğan iata kastamonu Bala

Hande Yener'den Muhteşem Şov!

Türk Pop Müziği’nin en sevilen isimlerinden Hande Yener,6 Mayıs Cumartesi akşamı dev bir konserle müzikseverle buluştu. Organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği “fizy Konserleri” kapsamında MOI Sahne’de sahne alan sanatçı, yine akıllarda kalacak unutulmaz bir şova imza attı.


Organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği, “fizy Konserleri” kapsamında geçtiğimiz Cumartesi akşamı müzikseverlerle buluşan Hande Yener, geniş repertuarı, kostümü, görsel şovları ve danslarıyla yine unutulmaz bir geceye imza attı.



Yeni şarkılarının yanı sıra geçmişten bugüne unutulmaz şarkılarını da seslendiren Yener, hit şarkıları ve güçlü sesiyle sevenlerini muhteşem bir müzik yolculuğuna çıkardı.

Kostümüyle büyük beğeni toplayan Yener, dansçılarıyla birlikte yaptığı şovlar ile de Moi Sahne’de alkış yağmuru yaşattı.

Muhteşem konserin en renkli anı ise, Hande Yener’in konser sırasında seyircilerin arasına girerek selfie çekmesi oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.