Öne Çıkanlar ankara konya sgk bodrum deprem chp pakistan veysel eroğlu cumhurbaşkanı erdoğan iata kastamonu Kuvayi Milliye Derneği

Hande Yener: Finalde Ben de Sizinleyim

Hande Yener,  fizy 20. Liseler Arası Müzik Yarışması’nın büyük finalinde sahneye çıkacak.

‘’Dünyanın En Başarılı Gençlik Organizasyonu’’ fizy 20. Liseler Arası Müzik Yarışması’nın 22 Nisan’da Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirilecek ve canlı yayınlanacak finalinde, Türk pop müziği sanatçısı Hande Yener de olacak. 


Liselilerin büyük ödüller için kıyasıya yarışacağı günde Yener, sevilen şarkılarıyla ödül töreninde konser verecek. ‘’Finalde ben de sizinleyim’’ diyerek sosyal medyadan herkesi davet eden sanatçı, kutlamalara da katılacak.



Öte yanadan finalde grupları yerinde desteklemek ve Hande Yener’in konserini izlemek isteyenlerin tek yapması gereken BiP uygulamasını indirmek. BiP’i indirdikten sonra da uygulamanın “keşfet” bölümünden fizy LMY kanalını takibe alıp adlarını ve soyadlarını yazıp gönderenler, ücretsiz bilete sahip olacaklar.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.