Öne Çıkanlar galatasaray palandöken konser türk telekom azerbaycan ukrayna trabzonspor yapı kredi bodrum dolar ingiltere Sağlık Bakanı Fahrettin Koca

Işın Karaca Bomba Üstüne Bomba Patlattı

Güzelim” adını verdiği şarkısıyla ile son günlerde adından sıkça söz ettiren başarılı sanatçı Işın Karaca, Radyo Mega’da PınaRating ile gerçekleştirdiği sohbette bomba üstüne bomba patlattı!

Geçtiğimiz 2 yıllık süreçte ciddi kilo vererek birçok kişiye örnek olan Işın Karaca, PınaRating’in sorusu üzerine “Kilo Kaybettim, ana karakterimden kaybetmedim. Eskiden daha asabiydim artık tam aksine daha toleranslıyım” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Demet Akbağ’ın programında şaka mağduru olan ve evini yıkmak üzere gelen memurlarla burun buruna gelip evi bir saat içinde boşaltmalısın diye şakalanmasının ardından şaka gerçek oldu. Demet Akbağ şaka yaptı, “Evi Yıkıyoruz! Çıkın!” dedi ev prim yapınca ev sahibi “Evi Satıyorum! Çıkın” dedi!

Son günlerde Sosyal Medya’da yer alan ünlü atışmaları sorulduğunda ise Karaca, “Yurtdışında hiç Shakira ile Beyonce’nin kavga ettiğini görmüyoruz. Çok saçma bir durum değil mi? Yorumunda bulunup, Popülarite insanın başını döndürebilir. Değer yargıları ve aile yargıları olan kozmopolit bir ülkede yaşıyoruz. Sosyal Medya’da küfüre ve aşağılamaya asla tahammülüm yok. Beğenmiyorsan takip etmezsin. Bu tarz hesapları direkt bloke ediyorum, yorumları da siliyorum. Sonuçta bu özellik boşuna yapılmamış” diye konuştu.
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.