Öne Çıkanlar Koronavirüs CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak sıla chp niğde milletvekili ömer fethi gürer vodafone suriye Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş fırat kalkanı gündem başlıkları akbank hatay

İyi Ki Varsınız...

Şarkıcı Güliz Ayla önceki gün Ağaoğlu Maslak 1453 Çukur Club'da sahne aldı. Seyircilerini kendisine ait olan "Olmazsan Olmaz" şarkısı ile selamlayan şarkıcı, sahne performansı ile olduğu kadar güzelliği ile de ilgi odağı oldu

Çukur'u tıklım tıklım dolduran Ayla, yerli ve yabancı şarkıları ile kendisini dinlemeye gelen misafirlere unutulmaz dakikalar yaşattı. Şarkılarını seslendirirken muhteşem dansı ve fiziği ile görsel şov sunan şarkıcı bir ara sahnede ayağı dekora takılınca düşme tehlikesi atlattı. Son anda düşmekten kurtulan sanatçı, ''panik yok, her şey kontrol altında diyerek'' durumu toparlamaya çalıştı.

Misafirleri doyasıya eğlendiren güzel şarkıcı, yaklaşık üç saat kaldığı sahneden alkışlar eşliğinde inen inen Güliz Ayla bir kez daha Çukur misafirlerinden tam not aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.