Öne Çıkanlar rusya abd terörist bugünün gündem başlıkları mardin ekonomik güven endeksi hizmet ATO Başkanı Gürsel Baran trt PENÇEKİLİT Operasyonu Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Kuşadası Belediyesi

Kerim Kotan ve Mine Arslanbek Görkemli Bir Törenle Evlendi

Türkiye’de finans dünyasının önde gelen isimlerinden ünlü yatırım bankacısı Kerim Kotan, mimar Mine Arslanbek ile muhteşem bir düğünle evlendi. Casa Lavanda Butik Otel’de 1 Eylül Cumartesi akşamı gerçekleşen nikah ve düğün davetine çiftin yakın arkadaş çevresinden iş dünyası, finans ve cemiyet hayatından 300 davetli katıldı.

Mine Arslanbek mimarlık, Crysellas mücevher ve M.Ars Events’in kurucu ortağı olan Mine Arslanbek, Monique Lhullier gelinliği, kendi tasarımı mücevherleri ve zarafetiyle gece boyunca davetlileri büyüledi.

Bugüne dek sayısız Türk şirketinin satışını ve yabancılarla olan evliliklerini gerçekleştiren Nafiz Kerim Kotan’ın bu kez kendisinin evlenmesi, sabahın ilerleyen saatlerine dek süren düğünün pek çok anında sıcak sohbetlere konu oldu.

Nafiz Kerim Kotan ve Mine Arslanbek çiftinin nikah ve düğün davetine katılanlar arasında ; Selin ve Mehmet Tara, Aslıhan ve Demir Sabancı, Ayşe ve Selçuk Yorgancıoğlu, Didem ve Murat Üstay, Billur ve Nafiz Oğuz İçöz, Esra ve Ahmet Ramazanoğulları, Esra ve Sami Habbab, Gamze Dinçkök ve Can Yücaoğlu, Sevay ve Kemal Kızılhan, Zeynep ve Kerim Koşar, Zeynep Sadıkoğlu, Azer Polat, Selin Sohtorik, Yosun Güreli, Yelda Elmas, Zeynep Dereli, Boglárka ve Burak Talu, Harika ve Burak Kızılhan, Ebru ve Kerim Yalman gibi iş dünyası, finans ve cemiyet hayatınından ünlü isimler yer aldı.

  

Anahtar Kelimeler:
Düğün
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.