Öne Çıkanlar AİLE terör bugünün gündemi palandöken Hakkari cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hadise gündem özeti çin abd terörist elazığ

Nazan Öncel “Önce Samimiyet” Dedi

Nazan Öncel, Taurus Ankara’da sevenleriyle buluştu. Geçtiğimiz günlerde “Durum Şarkıları” albümünü sevenleriyle buluşturan Nazan Öncel  albümün hit şarkılarından olan Manuş Baba ile düet yaptığı Kimler Gelmiş’i yoğun istek üzerine sevenlerini kırmayarak sahne de tek başına seslendirdi.

Sanatçı çok kısa sürede  halkın beğenisini toplayan ‘Durum Şarkıları’yla ilgili   şunları söyledi; “Belki bunu söylemek için çok erken ama samimiyet ve içtenlikle söylenen her söz karşılığını bir şekilde bulur diye düşünerek yazdığım şarkılar bunlar. Proje ve repertuar aşamasında Akşit Togay'ımızı kaybettiğimiz için birlikte hazırladığımız repertuarı tamamlayıp dinleyicisine sunduk. Durum Şarkıları'nı gönül rahatlığı ile dinleyicisine emanet ettik. Daha ilk günden Kimler Gelmiş'in çok sevdiğimiz Manuş Baba'nın o cânım sesiyle buluşmasına karar verilmişti. Klibi de çekilip dinleyicisine sunuldu. Ne iyi ne hoş ki duygularımız karşılığını bulacağa benziyor, klibin vizyona girmesiyle beraber sevilmiş olması bunu gösteriyor diye düşünüyoruz. Emeği geçen herkese minnettarım. Ve umarım Akşit bizi bir yerlerden duyuyordur” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.