Öne Çıkanlar terörist abd rusya bugünün gündem başlıkları İçişleri Bakanı Süleyman Soylu mardin ukrayna Kaleseramik orman yangınları için nasıl yardımda bulundu Çocuklarda Ters Kimlik Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici Tarhan Cilt güzzelliği

Oktay Kaynarca Yeni Yaşını Izaka'da Karşıladı

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, yeni yaşını sanatçı dostlarıyla birlikte CVK Park Bosphorus Hotel'de bulunan IZAKA Restaurant & Bar kutladı.

Dostlarının akın ettiği özel gecede Oktay Kaynarca,hem eğlendi hem duygulandı

Ünlü oyuncuyu yalnız bırakmayan dostları arasında Meltem Cumbul, Ozan Akbaba, Kubat, Deniz Çakır, Meryem Uzerli, Engin Altan Düzyatan, Nilgün Belgin, Oya Başar, Sanem Çelik, Olgun Şimşek, Zara, Seda Sayan ve Mehmet Aslantuğ vardı.

Ünlü sanatçıyı yeni yaşını kutlayan dostları bu özel gecede en güzel sarkılarını Kaynarca icin söyledi. Zara ve Kubat'ın da sarkılarıyla müzik ziyafeti verdiği gecede,Oktay Kaynarca da eline mikrofonu alarak şarkılara eşlik etti.

53 yasina giren Oktay Kaynarca, 'beni yeni yaşımda da yalnız bırakmadığınız için teşekkürler. Bu kadar güzel dostlarımın olması ve seviliyor olmak beni çok mutlu etti. Tüm yaşlarımı birlikte sevgi içerisinde geçirmek dileğiyle... İyi ki geldiniz... Siz de Iyi ki varsınız..' diyerek duygularını dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.