Öne Çıkanlar galatasaray deprem palandöken Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank konser türk telekom çukurova belediye başkanı soner çetin ANTALYA atatürk azerbaycan ukrayna trabzonspor

Oryantal Didem: “Şok Şok Şok Ben Evleniyorum''

Ünlü oryantal Didem Maslak Yeni Gazinoda sahne öncesi basın mensupları ile bir araya geldi. Röportaja ''İyi akşamlar... Şok şok şok ben evleniyorum'' sözleri ile başlayarak muhabirleri şaşırtan Didem, şaka yaptığını söyleyerek konuya açıklık getirdi.

KRİZİ BAHE EDEN FIRSATÇILAR 300 BİNLİK EVE 1 MİLYON İSTİYOR

CİHANGİR'DE KİRALAR 16.000 TL

''Şükürler olsun evimi buldum. Bugün kaporamızı verdik. Allah isteyen herkese nasip etsin.'' sözleri ile sürpriz sözlerine açıklık getiren ünlü oryantal, ''Evi şuan görseniz tiksinirsiniz. Mütevazi bir ev ve içi harap durumda. Köpek bağlasan durmaz. Evin rayiç değeri belki 300 bin tl bile değil ancak Cihangir'in acayip bir semt olduğunu hepiniz çok iyi biliyorsunuz. Fırsatçılar krizide bahane ederek Bir milyon tl'den kapı açıyorlar. O fiyata bulursanız öpün başınıza koyun. 1+1 evlerin kirası 16.000 tl. Bir yıldır araştırıyorum ancak bütçeme uygun bir ev bulabildim. Son kuruşuma kadar eve verdiğim için evin içini yaptıramadım. Çalışarak alnımın terini akıtarak evimi tamamlamayı düşünüyorum. Allah herkesi kiracılıktan kurtarsın.'' diyerek yeni yılı sahneden sahneye koşarak geçireceğini söyledi.

AÇIK YERLERİMİ ÖRTÜP TV'DE SANATIMI İCRA ETMEK İSTİYORUM.

Yılbaşında Kıbrıs'ta üç farklı sahnede olacağını da dile getiren Didem, tek hayalinin yeniden televizyonlara dönmek istediğini söyleyerek, ''Televizyonu çok özledim. Gerekirse beş kuruş almadan yeniden televizyonda olmayı çok istiyorum. Gerekirse tüm açık yerlerimi kostümlerle kapatırım. Kapalı kıyafetlerle de olsa çıkıp sanatımı icra etmek istiyorum.'' diyerek televizyon hasretini kameralar aracılığı ile dile getirdi.

BORÇ KORKUMDAN DUDAKLARIM UÇUKLADI

Son olarak dudağındaki uçuğu soran muhabirlere, ''Borçtan çok korkarım. Sıkıntılı bir kaç gün geçirdim ev alma sürecinde. Çok stres yaptım. Fiyat bana göre çok uçuk olunca sanırım dışa vurumu böyle oldu.'' yanıtını veren Didem, röportajın ardından dans performansı için sahnedeki yerini aldı.

Anahtar Kelimeler:
Oryantal DidemOryantal
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.