Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım Kuşadası Belediyesi gündem ihracat MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vodafone çin Afrin Gürer Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Akşener

Özgür Emre Yıldırım’dan Romantik Paylaşım: “Biricik Karıcığım”

Yeni dizisi Hudutsuz Sevda ile ekrana gelmek için gün sayan Özgür Emre Yıldırım, romantik paylaşımı ile beğeni yağmuruna tutuldu.

Geçtiğimiz yıl Buse Cevatemre ile hayatlarını birleştiren başarılı oyuncu Özgür Emre Yıldırım, evlilik yıldönümünü sosyal medyada yaptığı paylaşım ile kutladı.

Yıldırım, eşiyle birlikte olan fotoğraflarını eklediği paylaşımda yazdığı sözlerle aşkını bir kez daha dile getirdi. Sevilen oyuncu, paylaşımında “Yalnızlığım benim, biricik karıcığım. Seni katıksız, seni her şeyden en çok, ama en çok olan kendimden daha çok seviyorum Buse’m” sözleriyle sevgisini dile getirdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.