Öne Çıkanlar galatasaray Koronavirüs bugünün gündemi gündem özeti Kuşadası Belediyesi deprem recep tayyip erdoğan erdoğan Covid19 gündem başlıkları çin konser

Sahnede Aşk Dolu Bakışlar

Şarkıcı Sinan Güleryüz önceki akşam Ena Kuruçeşme'de sahne aldı.



"Yak Yakacaksan" parçasıyla başladığı sahnesinde Sinan Güleryüz, mekanı dolduran konuklarına slow ve hareketli şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşattı. Sinan Güleryüz'ü dinlemeye gelenler arasında oyuncu eşi Özge Özder de vardı. Seti olmadığı için eşinin sahnesini izlemeye giden  Özge Özder önce şarkılara oturduğu yerden eşlik etti. Sonrasında kendisini tutamayıp eşi Sinan Güleryüz'ün yanına giderek aşk dolu bakışlarla kendisini hayranlıkla izlerken danslarıyla kendisine eşlik etti.

Öte yandan Ali-Ayşegül Ünal, Gökhan Malik Şahin, Aslı Tosya, Ersin Umulu da Sinan Güleryüz'ü dinleyenler arasındaydı. Bir an olsun yerinde durmayan Güleryüz üç saatlik performansını alkışlar eşliğinde noktaladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.