Öne Çıkanlar galatasaray deprem erdoğan çin cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak chp niğde milletvekili ömer fethi gürer palandöken Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Kuşadası Belediyesi Haberleri Kuşadası Belediyesi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık

Sertab Erener Kapalı Gişe

Bodrum Antik Tiyatro BtcTurk PRO sahnesinde yoğun istek üzerine ikinci kez hayranlarıyla buluşan güzel sanatçı Sertab Erener, kendisini dinlemeye gelen müzikseverlerle birlikte şarkılarını hep bir ağızdan seslendirdi.

SERTAB ERENER "PANDEMİDEN DOLAYI BODRUMA YERLEŞTİM"
Biletleri günler öncesinde tükenen konserde sevenlerinin karşısına siyah bir elbise ile çıkan Erener, güzelliği ve zarafetiyle göz kamaştırdı. Pandemiden dolayı Bodrum'a yerleştiğini söyleyen başarılı sanatçı, son günlerde ülkemizde meydana gelen doğa afetlerinden dolayı da çok üzgün olduğunu dile getirdi.


Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalarak muhteşem bir performans sergileyen Sertab Erener, harika enerjisi ve danslarıyla da büyük alkış aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.