Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi gündem özeti deprem erdoğan gündem başlıkları çin türkiye Covid19 pkk recep tayyip erdoğan türk telekom

Sporun ünlü isimleri Emaar Square Mall’da

Anadolu Yakası’nın yeni yaşam alanı Emaar Square Mall, spor dünyasının ünlü isimlerini ağırladı. Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ve teknik direktör Hikmet Karaman eşleri ile Emaar Square Mall’da keyifli vakit geçirdiler.

Basketbol Federasyon Başkanı Hidayet Türkoğlu ve eşi Banu Hanım, baş başa bir akşam yemeği için Emaar Square Mall’un yeni konsept mekânı Brasserie D’or’u tercih ederken, içtikleri kahvenin ardından keyifli bir şekilde objektiflere poz verdiler.

Türk futbolunun ünlü isimlerinden teknik direktör Hikmet Karaman da eşi Selin Hanım ile birlikte alışveriş için Emaar Square Mall’u tercih edenler arasındaydı. Rizespor Teknik Direktörlüğü’nden ayrıldıktan sonra İstanbul’a dönen Hikmet Karaman, eşi ile birlikte mağazaları gezerek alışveriş yaptı. Hikmet Karaman, hayranları ile bol bol fotoğraf çektirirken, çift yemeğin ardından Emaar Square Mall’dan ayrıldı. Oldukça zayıflamış olduğu görülen Hikmet Karaman’ın keyifli ve sempatik halleri gözlerden kaçmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.